Wat wij doen


Het WFM Fellowship biedt een online leeromgeving met cursussen over alle aspecten van workforce management. Onze cursussen zullen zowel nieuwkomers in WFM als de meest veeleisende specialisten aanspreken. Deze cursussen zijn ontwikkeld door een team bestaande uit zowel WFM specialisten als academici om je lesstof aan te bieden die zowel practisch relevant als theoretisch correct is.

Overzicht van onze trainingen

Onze procedure


Onze trainingen zijn gericht op het vergaren van kennis over specifieke aspecten van het WFM proces, zoals forecasting en capaciteitsmanagement. De trainingen beslaan videocolleges, korte oefeningen, quizzes en essay-opdrachten. Door middel van een forum, webinars en een-op-een contact via e-mail zijn er vele mogelijkheden tot interactie met docenten en andere cursisten. De gemiddelde studielast van een cursus bedraagt 24 uur


Waarom wij


Heb je altijd al willen begrijpen wat de Erlang-formule doet? Wil je meer leren over simulaties? Is roosteren enkel op een knop drukken of zit er meer achter? Het WFM fellowship biedt uitgebreide antwoorden op deze vragen.

Onze trainingen

 • Forecasting

  In deze training leer je alle relevante technieken die nodig zijn om je call center forecast te begrijpen, maken en evalueren.
  Meer details

 • Capaciteitsmanagement

  Leer om te gaan met budgetten, te herkennen wanneer mensen moeten worden aangenomen en getraind en hoe je je workforce kan optimaliseren
  Meer details

 • Intra-day/traffic management

  In deze training leer je om de controle over het callcenter te behouden tijdens openingsuren
  Meer details